کد خبر: 35156
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۶
قناعت

استاندار خراسان جنوبی گفت: تولیدات روستایی بر مبنای دانش بنیان باشد تا ارزش افزوده چندین برابری برای ما ایجاد کرده و نیز بازدهی مطلوبی به همراه داشته باشد.

به گزارش روستانیوز به نقل از ایسنا، جواد قناعت، عصر امروز ۱۶ مهر در آیین افتتاح همزمان ۱۱۵ پروژه حوزه روستایی و عشایری، ضمن تبریک ۱۵مهرماه روز ملی روستا و عشایر، اظهار کرد: روز گذشته به همین مناسب مراسمی به حضور وزرای مربوطه و با سخنرانی رئیس جمهور در تهران برگزار شد و حدود ۸۰۳۵ طرح روستایی در سطح کشور به بهره‌برداری رسید و ۱۱۷ هزار مسکن روستایی هم تحویل متقاضیان شد.

وی افزود: از این تعداد، ۱۱۵ طرح با اعتبار ۱۰۹ میلیارد تومان در ۲۰۴ روستا مربوط به خراسان جنوبی بود که بیش از ۳۵ هزار جمعیت روستایی از مزایای آن برخوردار شدند.

به گفته وی؛ با استقرار دولت سیزدهم که دولت تعامل، کار و خدمت‌ رسانی است، در همین مدت یک ساله شاهد حرکت‌های جهشی، نو و جدید هستیم.

استاندار یادآور شد: دولتمردان خود را از جنس مردم می‌دانند و در متن مردم قرار می‌گیرند و مشکلات مردم را در بطن جامعه و به صورت میدانی بررسی و حل می‌کنند؛ دولت سیزدهم نگاهش به روستا بسیار متفاوت است و روستا را مبدأ استقلال یک جامعه و نقطه اتکا و خودکفایی یک کشور می‌داند.

وی روستائیان را سنبل صداقت، مهربانی، صفا و صمیمت و الگوی جامع همه ارزش‌های دینی و ملی دانست و خاطرنشان کرد: روستائیان شایسته برخورداری از امکانات اولیه از جمله جاده، مدرسه، بهداشت، مسکن مقاوم، اینترنت و موضوعات زیرساختی دیگر هستند.

به گفته وی؛ بیش از همه چیز، روستائیان نیازمند درآمد پایدار و اشتغال هستند تا زمینه ماندگاری آنها در روستاها فراهم شود، چرا که هرچه روستاها پیشرفته‌تر شود و جوانان آنها شاغل باشند، امنیت عمومی پایداری برای کشور رقم می‌خورد.

استاندار با اشاره به اینکه خراسان جنوبی در تولید محصولات کشاورزی جایگاه بسیار خوبی در سطح کشور دارد، تصریح کرد: در تولید برخی محصولات سرآمد هستیم اما متأسفانه در حوزه صنایع تبدیلی و وابسته که ایجاد کننده مشاغل فراوان است هنوز تا نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم که نیاز دارد توجه ویژه، خاص، عمیق و آگاهانه‌ای به موضوع روستا شود.

قناعت با تأکید بر اینکه شعار " تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین" نقش محوری، کلیدی و حساسی در پیشرفت کشور دارد، اظهار داشت: می‌طلبد تولیدات روستایی بر مبنای تولیدات دانش بنیانی باشد تا ارزش افزوده چندین برابری برای ما ایجاد کند و نیز بازدهی مطلوبی داشته باشد.

وی ادامه داد: حرکت‌های خوبی در طول یک سال گذشته در کشور شروع شده تا روستای مولد و دانش بیان تقویت شود، روستایی که تولید کننده واقعی است و حرکت، مبنا و شالوده آن هم دانش بنیانی است، باعث نگهداشت جمعیت و کمک به تولید، رشد و پیشرفت استان می‌شود.

به گفته وی؛ دولت سیزدهم شورای عالی جهاد سازندگی را تحت مدیریت معاونت روستایی مناطق محروم نهاد رئیس جمهوری تشکیل داده که این شورا ظرفیت‌های روستایی را تقویت و اجرایی می‌کند.

استاندار با تأکید براینکه توجه و نگاه دولت سیزدهم به روستا یک موضوع خاص و ویژه است، بیان کرد: در شرایط خاصی به سر می‌بریم و در یک سال اخیر کارهای خیلی بزرگی اتفاق افتاد که این اقدامات برای استکبار جهانی سنگین و غیر قابل تحمل است.

قناعت گفت: دور اول سفر رئیس جمهور به اتمام رسیده و در آینده نزدیک شاهد دور دوم و حضور آیت الله رئیسی و هیئت دولت در خراسان جنوبی خواهیم بود تا بخشی از مشکلات استان بررسی و حل شود.

وی با اشاره به درخواست دهیار روستای علی آباد نیز گفت: در خصوص انتقال موقافات و گرفتن پذیره هم پیگیری‌ها انجام خواهد شد تا مساعدت‌ ها و تخفیف‌های لازم به صورت اقساط داده شود و درخواست دهیار محقق گردد، سایر درخواست‌های مطرح شده نیز در صورت امکان توسط فرماندار پیگیری خواهد شد.

حفظ وحدت و انسجام؛ مهم‌ترین اصل در کشور

استاندار خراسان جنوبی گفت: مهمترین اصل و نکته، حفظ وحدت و انسجام است که می‌تواند کشور عزیز ما را در برابر فتنه‌های دشمنان بیمه کند.

قناعت خاطرنشان کرد: در خراسان جنوبی هم با وجود مردمی فهیم، با اصالت، انقلابی و ریشه‌دار ما شاهد وحدتی مثال زدنی بین برادران اهل سنت و شیعه هستیم.

وی با تأکید بر این که این نقطه عطفی است که از آن می‌ توانیم برای پیشرفت ایران اسلامی استفاده کنیم، تصریح کرد: توصیه من به همه مدیران این است که موضوع تقویت اصل وحدت را جدی بگیرند و برای ایجاد وحدت حول محور بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و حول منافع و مصالح کشور تلاش مستمر داشته باشند.

وی با تأکید براینکه حواسمان باشد که در زمین دشمنان بازی نکنیم، گفت: خوشبختانه مردم خراسان جنوبی نشان دادند که واقعاً ولایت مدار، دین دار و وطن دوست هستند و پای مشکلات کشور ایستاده‌اند؛ باید بدانیم که مشکلات کشور تنها با نگاه درون حل می‌شود.

استاندار با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در یک سال اخیر، اظهار کرد: همین یک سال و نیم گذشته برای تأمین واکسن کرونا جنگ داشتیم اما امروز واکسن‌های متعددی را در سطح کشور تولید می‌کنیم.

قناعت با بیان اینکه حتی در زمان قاجار برخی عهدنامه‌ها به فارسی و یا هم به انگلیسی و فارسی نوشته شده اما متأسفانه متن تفاهم‌نامه برجام در دوران ما به انگلیسی نوشته شد، بیان کرد: در دولت گذشته متن تفاهم‌نامه برجام توسط غربی‌ها نوشته می‌شد و ما می‌پذیرفتیم ولی امروز متن‌های برجام توسط دولت نوشته می‌شود و باید آنها بپذیرند.

وی با تأکید براینکه دولت سیزدهم از جنس مردم است و خود را وقف مردم کرده، بیان کرد: در یک سال اخیر به فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ریل گذاری تنبلی، بیحالی و گره زدن حل مشکلات کشور به آن سوی آب به ریل گذاری جدید و نوی کار و تلاش برای مردم تبدیل شده است.

استاندار خاطرنشان کرد: در همین یک سال ماهواره به آسمان پرتاب شد و در مدار قرار گرفت اما هشت سال فرصت داشتند و این کار را نکردند.

قناعت با اشاره به اینکه در یک سال اخیر عضو معاهده شانگ های شدیم و جراحی اقتصادی بزرگی در کشور رقم خورد، بیان کرد: با تغییری که در ارز ترجیحی در همین چند ماه اخیر به همت دولت رقم خورد، میلیاردها دلار تقاضای ارز کم شد و این باعث شد که پولی ملی ارزشمند شود.

به گفته وی؛ بعد از ۹ سال سیر نزولی کاهش ارزش پولی ملی کشور به همت دولت سیزدهم متوقف شد و در این راستا در دولت سیزدهم پول بدون پشتوانه چاپ نشد.

استاندار با تأکید بر اینکه برای روشن شدن خیلی از مسائل باید تاریخ را مرور کنیم، بیان کرد: همین افرادی که امروز به دنبال ترویج بی حجابی در جامعه هستند در گذشته نظرات و اقدامات متفاوتی در این خصوص داشتند که باید برای بررسی واقعیت‌ها به آرشیو تاریخ مراجعه کنیم.

قناعت یادآور شد: حجاب یک بهانه است و به گفته مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ایران در حال پیشرفت، توسعه و کارهای بزرگ است؛ روزی در هشت سال دفاع مقدس به ایران سیم خاردار و اسلحه نمی‌فروختند، اما امروز می‌گویند چرا اسلحه و سلاح می‌فروشید که این پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را نشان می‌دهد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =