کد خبر: 27803
تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۰
نان محلی

این روزها حال و هوای عید و عطر فطیر محلی در روستاهای بخش و شهر آسارا خبر از آمدن بهار می دهند.

به گزارش روستانیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، پخت شیرین های محلی یکی صدها جاذبه گردشگری استان و تنورهای روستایی حسابی گرم است، بانوان این منطقه پخت فطیر را از رسومات قدیمی دانسته و برای نوه ها و بچه های شان توتک می پزند.  

آنها برای شب عید به جای شیرینی توتک سر سفره هفت سین می گذارند و آن را نمادی از برکت و رزق و روزی برای سال جدید روستا می دانند.

قبل از عید بانوان دور هم جمع می شوند تا فطیر پخت کنند، فطیرهای شیرینی که خبر از آمدن بهار داده و مردان روستا آمدن نوروز را از همان نان می فهمند.  

اهالی روستاهای آسارا فطیر و توتک را نماد عید محلی می دانند، فطیرهای خوشمزه ای که زمینه اشتغال بانوان را فراهم می کند.

اغلب مسافران نوروزی علاقه خاصی به توتک و فطیرهای جاده چالوس دارند و آن را به عنوان سوغات نوروز در سبد خریدشان قرار می دهند.

پخت فطیر در مراسم های شادی و آغاز سال نو سنت دیرینه ای است که بانوان روستایی از سال های دور تا امروز آن را زنده نگاه داشته اند.

مردم روستاهای بخش و شهر آسارا سنت های نوروزی خود را حفظ کرده و سفره های پربرکتشان را با دست پخت خودشان تزئین می کنند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =