کد خبر: 40742
تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۸

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: انبارگردانی، تنها شمارش کالا نیست و لازم است، مدیران استانی از میزان دقیق کالاهای موجود در انبارها و انبارگردانی آن‌ها اطلاع کامل داشته باشند تا به خوبی از اموال دولتی به ویژه گندم به عنوان کالایی فله‌ای که تفاوت فاحشی بین قیمت خرید آزاد و فروش دولتی آن وجود دارد، صیانت و مراقبت کنند.

به گزارش روستانیوز به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران، سید سعید راد در نشست شورای مدیران ستادی و استانی این شرکت که صبح امروز به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، با تأکید بر اینکه تأمین ارزی و ریالی خرید کالاهای اساسی با زحمات زیاد به دست می‌آید و ریال به ریال پول گندم با خون دل خوردن تأمین می‌شود، گفت: مدیران استانی در بخش انبارگردانی به ویژه گندم که محصولی فله‌ای است، می‌بایست بیشترین توجه و دقت را داشته باشند و از بیت المال به طور دقیق، نگهداری و مواظبت کنند.

وی با اعلام اینکه پیمانکاران، وظیفه دارند تا کرایه حمل کالاهای اساسی را به موقع به رانندگان پرداخت کنند تا در موضوع نقل و انتقال این کالاها وقفه‌ای پیش نیاید، افزود: مدیران استانی، هزینه‌های نقل و انتقال کالاهای اساسی به ویژه حمل درون استانی را مدیریت کنند تا هزینه‌های جابه‌جایی این کالاها تا جای ممکن کاهش یابد. ادارت کل استان‌ها در صف مقدم تأمین کالاهای اساسی قرار دارند.

راد با اعلام اینکه ما خادم مردم هستیم و نسبت به آنان مسئولیت داریم، گفت: لازم است ادارات کل استان‌ها که در پیشانی شرکت و صف مقدم عملیات تأمین کالاهای اساسی قرار دارند، اقدامات مورد نیاز را برای بهبود فرآیندهای اجرایی انجام دهند و برای اجرای مأموریت‌های شرکت به ویژه در حوزه گندم و آرد از همه ظرفیت‌ها از جمله شرکت‌های دانش‌بنیان کمک بگیرند.

وی، لزوم پاسخگویی در قبال مسئولیت‌های محوله و اجرای وظایف تفویض شده به مدیران استانی را مورد تأکید قرار داد و افزود: مسائل و مشکلات ارباب رجوع، می‌بایست در استان‌ها حل و فصل شود تا افرادی که با مجموعه ما سر و کار دارند، مجبور نباشند برای پیگیری امور خود به ستاد شرکت در تهران مراجعه کنند.

راد، خواستار ارتباط نزدیک و تعامل گسترده مدیران استانی با نهادهای نظارتی و مراجع قضایی در استان‌ها و استفاده از نظرات ایشان برای بهبود امور از طریق برگزاری نشست‌های مرتب و مستمر شد و گفت: با توجه به یارانه بسیار سنگینی که برای تأمین و توزیع کالاهای اساسی توسط دولت از طریق این شرکت پرداخت می‌شود، ارتباط و تعامل حداکثری با دستگاه‌های نظارتی ضرورت دارد.

وی با تأکید بر اینکه بسیاری از وظایف محوله به این شرکت در زمینه تأمین کالاهای اساسی می‌تواند بر اساس اساسنامه شرکت اجرایی شود، افزود: این شرکت، مأمور تأمین کالاهای حساس و ضروری است که باید در اسرع وقت به دست مردم برسد و به دلیل نیاز به سرعت عمل، انتظار برای صدور دستور یا ابلاغ بخشنامه، موجب معطلی کارها و کندی روند انجام امور می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =