کد خبر: 39227
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۰
گوشت قرمز

در تمام تاریخ حکمرانان توصیه به برنامه هایی داشتند که مبتنی بر آن نسل ها را به سمت سبک زندگی سالم و در نتیجه پویایی و پرنشاطی و تحرک خلاقانه سوق دهد. این مهم چیزی است که حکمرانان کلیه کشورها به آن واقف هستند و قوانین الهی و عرفی و سیستمی هم همیشه جوامع را در تمامی عرصه ها به زندگی سالم رهنمود می کند. اما آنچه باید به آن توجه داشت این است که آیا مسئولیت محقق کردن امنیت غذایی مبتنی بر سفره سالم که به طور قطع اولین گام برای پرورش نسل پویا و پرنشاط است به چه کسی یا کسانی است. آیا تحقق این امر مشارکتی است است یا دستوری؟

به گزارش روستانیوز، در مورخ ۱۲ بهمن سال جاری دکتر دماوندی نژاد، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در یک نشست خبری اظهار داشت؛ گوشت جزو محصولات لاکچری محسوب می شود!!!

فارغ از پرداختن به حواشی جذاب مطلب عنوان شده بیان این مطلب پرسشی در ذهن بوجود می آورد که عمق آن نشان از دو تحلیل دارد؛ اول اینکه مسئولین وزارت جهاد کشاورزی نمی دانند که طبق قوانین اجرایی و جاری جهانی، برنامه ریزی تامین پروتئین لازم برای سفره خانوار و رشد و پرورش نسل های پویا و پرنشاط و خلاق آینده کشور با ایشان است.

دوم اینکه؛ در دولت ها و دهه های گذشته، یکی از سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی ترویج مصرف ابزیان به دلیل جذب پروتئین بیشتر و نیز خاصه چربی امگا ۳ بود که این سیاست بسیار درست که در موج اول گرانی پروتئین، در دولت قبلی، با لاکچری کردن این رژیم مهم غذایی میزان مصرف سرانه این غذای سلامت، درسفرهاز افت شدیدی برخوردار شد ومسئولین آن دولت هم به جای کار کردن برای تهیه و تدوین برنامه ریزی صحیح و بهره ورسازی بستر تولید دریاهای مرزی شمال و جنوب کشور و حل مسئله، با جمله غذای دریایی لاکچری است، صورت مساله را پاک کردند.بنابراین اظهار نظر اخیر دماوند نژاد در مورد لاکچری خواندن گوشت قرمز نیز به طور قطع پاک کردن صورت مساله به شمار می رود که باید برای آن تمهیدی اندیشیده شود.

مهرنوش خانمحمدزاده

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =