کد خبر: 30363
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۴
رئیس سازمان بسیج سازندگی

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه مردمی‌سازی حوزه محرومیت‌زدایی در دستور کار است، گفت: تلاشمان بر این است که کمک کننده به تمام دولت ها باشیم؛ ما متولی امور و برنامه های عمرانی و محرومیت زدایی نیستیم ولی کمک به دولت را تکلیف خود می دانیم.

به گزارش روستانیوز به نقل از ایرنا، سردار زهرایی سه‌شنبه در دیدار با استاندار فارس روحیه جهادی و تشکیل قرارگاه محرومیت زدایی استان را یک اقدام اثر گذار و قابل تقدیر از طرف استاندار فارس خواند و با اشاره به چگونگی تشکیل قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) گفت: ماهانه جلساتی با حضور مسئولین کشوری برگزار می شود تا کار مشترک بین نهادی انجام شود و خدمات رسانی به مناطق محروم در سریع ترین زمان ممکن انجام گردد.

 وی افزود: مجلس شورای اسلامی نیز حمایت های خوبی در راستای محرومیت زدایی انجام می دهد و اعتبارات در این زمینه را افزایش داده اند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به مهمترین برنامه های کاری در این زمینه گفت: ابتدا ممهترین مساله ای که بدان پرداخته ایم رفع معضل آب آشامیدنی روستایی است و اعتبارات خوبی تامین شده  و قرار است طی ۳ سال ۷ هزار روستای کشور که ۳۷۲ روستای آن مربوط به استان فارس می باشد مشکل آب آشامیدنی آنها رفع شود.

وی دومین اولویت کاری در حوزه سازندگی را  مساله و موضوع آب کشاورزی عنوان کرد و گفت: در این راستا طرحی به نام آبخیز تا جالیز اجرایی شده اعتبارات بسیار مناسبی در نظر گرفته شده است و احیا قنات ها، کانال کشی، استخر ذخیر بندی و ... را شامل می شود.

این مقام مسئول بیان کرد: حاشیه نشینی موضوع بعدی است که برای مرحله اول ۶۰ محله هدف در کشور در نظر گرفته شده که سهم استان فارس ۱ محله در شهر شیراز می باشد و امیدواریم که در طرح سه ساله ۳۵۰ محله مورد پوشش قرار بگیرد و در ۱۲ مولفه مختلف اجتماعی و عمرانی خدمات رسانی شود.

سردار زهرایی ۲۵ هزار کیلومتر راه روستایی را از دیگر برنامه های کاری سازمان خواند و اظهار داشت: دلیل اینکه به دنبال تجهیز و پشتیبانی ماشین آلاتی و مهندسی گروه های جهادی هستیم اجرای هرچه سریعتر این پروژه ها است و هر استانی که اعلام امادگی نماید مطمئنا می تواند از این فرصت ها استفاده بیشتری نماید.

وی با بیان اینکه، بسیج سازندگی مسئولیت ساخت یک میلیون مسکن در طرح جهش مسکن را بر عهده گرفته، گفت: در شهر های جدید، در محلات حاشیه ای شهری  و در روستاها خدمات ساخت مسکن انجام خواهد شد.

سردار زهرایی عنوان داشت: ما در این پروژه ها به دنبال دو مساله هستیم یکی زمان و تسریع در کارها و دیگری صرفه جویی اقتصادی که میتواند کمک شایانی به دولت باشد و این بدان معنی است که بسیج سازندگی به دنبال سود نیست و تمام تلاشش را میکند تا پروژه ها را زودتر از موعد مقرر به پایان برساند

وی دیگر خدمت بسیج سازندگی را در حوزه اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: به دنبال آن هستیم عارضه یابی و پایش و تسهیل گری هزار واحد صنعتی کوچک را در راستای بهبود وصعیت تولید انجام دهیم. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یکی دیگر از برنامه های مهم را مربوط به صندوق های قرض الحسنه خواند و گفت: ۲۷ هزار صندوق قرص الحسنه در کشور راه اندازی شده است که  یک هزار و ۷۰۰ مورد آن در استان فارس است و بیش از یک میلیون و ۳۰۰ عضو دارند که تسهیلات پرداختی منجر به اشتغال زایی و بهبود وضعیت درآمدی خانواده ها می شود.

او گفت: مجموع این صندوق ها بیش از چهار میلیارد تومان گردش مالی داشته اند و امیدواریم با حمایت دولت میزان خدمات رسانی آنها افزایش یابد.

رییس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار کرد: در سال جاری ایجاد ۵۰ هزار پنل خوردشیدی خانگی با پرداخت تسهیلات را در دستور کار داریم که ۲ هزار پنل خورشیدی سهم استان فارس است این پنل ها در فضای ۵۳ متری نصب می شود و در روستاها و محله های حاشیه های شهری اجرا خواهد شد.

محله های حاشیه ای شیراز نیازمند حمایت بیشتری هستند

 محمد هادی ایمانیه استاندار فارس نیز در این نشست بیان داشت: خوشحالیم به وجود بسیجیان و گروه های جهادی که هر جا لازم باشد با روحیه جهادی ورود می‌کنند و مساله را حل می نمایند.

وی ادامه داد: اگر این تلاش ها به گونه ای صورت بگیرد که باعث جلوگیری از مساله مهاجرت از روستا به شهر  شود؛ بزرگترین خدمت را به استان فارس کرده ایم.

استاندار فارس گفت: انتظار ما نیز بر همین است بسیج سازندگی و گروههای جهادی به سه مساله مهم مسکن، آبرسانی به روستاها، بهبود راه روستایی و عشایری و به مساله کار و اشتغال در روستاها بپردازد که الحمدالله این مهم بصورت هدفمند در حال انجام است.

 ایمانیه با اشاره به وسعت زیاد استان فارس گفت: فارس هفت درصد از وسعت سرزمین ایران اسلامی را در برگرفته و ۶ درصد جمعیت کشور را دارد که در این بین ۲۲۰۰ روستا ۹۵ بخش و ۱۲۶ شهر دارد لذا استان پهناوری است و انتطار حمایت و توجه ویژه تری از طرف سازمان بسیج سازندگی کشور داریم ما نیز با همکاری ادارات وسازمان و اختصاص بودجه های دولتی و بهره گیری از  سایر ظرفیت ها وارد میدان خواهیم شد و در کنار هم هستیم تا کارها در حوزه محرومیت زدایی شتاب بگیرد.

استاندار فارس، حاشیه نشینی را یکی از مهمترین معضلات شهر شیراز خواند و گفت: در مقایسه با بسیاری از مراکز استان ها می بینیم که شهر شیراز در این زمینه مشکلات بیشتری دارد؛ انتطار داریم که سهمیه بیشتری در بحث رفع مشکلات حاشیه نشینی به شهر شیراز اختصاص پیدا کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =