بهبود گوارش
خوردن گوجهسبز جذب فیبر را در بدن بالا میبرد و به گوارش خوب کمک میکند. هر فرد باید برای عملکرد درست رودهها در طول فصل تابستان بهطور روزانه گوجهسبز بخورد. از آنجا که گوجهسبز سرشار از ویتامین C و فیبر غذایی است، به معده کمک میکند از یبوست و نفخ دور بماند.
لاغری و کاهش وزن
مقادیر بالای ویتامین C موجود در گوجهسبز باعث بهبود متابولیسم بدن و افزایش چربیسوزی شده و برای کاهش وزن و لاغری شکم مفید است.
دیابت و قند خون
فیبر موجود در گوجهسبز باعث کاهش کلسترول بالای خون در افراد مبتلا به دیابت میشود.
کبد چرب
بنزوئیک اسید موجود در گوجهسبز خاصیت ضدمیکروبی قوی دارد که به پاکسازی و سمزدایی کبد و درمان بیماریهای کبد مانند کبد چرب کمک میکند.
سرماخوردگی
مقادیر بالای ویتامین C موجود در گوجهسبز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به پیشگیری و درمان سرماخوردگی کمک میکند.
سلامت دهان و دندان
گوجهسبز برای سلامت دهان و دندان مفید است. مصرف گوجهسبز دندانها را قویتر میکند و نیز برای کاهش درد و خونریزی لثه مفید است.
کمخونی
مقادیر بالای آهن و ویتامین C موجود در گوجهسبز برای درمان کمخونی ناشی از فقر آهن و آنمی مفید است.
استرس و افسردگی
مقادیر بالای ویتامینهای گروه B موجود در گوجهسبز برای درمان استرس، افسردگی و سلامتی پوست و اعصاب مفید است.
سنگ کلیه
گوجهسبز یکی از میوههای آبدار بوده که با افزایش میزان ادرار به سلامت کلیهها کمک کرده و باعث درمان سنگ کلیه میشود.
چربی خون
فیبر موجود در گوجهسبز باعث کاهش کلسترول بالا و چربی خون میشود و به پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی کمک میکند.
مراقبت از ریهها
کسانی که بیشتر گوجهسبز مصرف میکنند از مشکلات ریوی مانند آسم، سرطان ریه، سرماخوردگی، سرفه و مشکلات مزمن ریه در امان میمانند.
درمان شبکوری
یکی دیگر از فواید مصرف گوجهسبز برای سلامتی، کمک به درمان شبکوری است. این بیماری غالباً بهدلیل کمبود شدید ویتامین A در بدن ایجاد میشود. از آنجا که گوجهسبز غنی از ویتامین A است، مصرف مرتب آن میتواند به درمان شبکوری کمک کند. ویتامین A به حفظ سلولهای چشم کمک میکند و باعث بهبود سلامت چشم میشود.
دارای خاصیت ضدپیری
گوجهسبز میوهای غنی از مواد مغذی و حاوی اسیدهای ارگانیک، ویتامینها، فلاونوئیدها و مواد معدنی است. این خوراکی پرطرفدار دارای تأثیرات ضدالتهابی، آرامبخش و ضدپیری است.
خاصیت ضدمیکروبی
طبق شواهد علمی، اسید بنزوئیک مادهای است با خاصیت ضدمیکروبی. این ماده بهطور طبیعی در کرنبری، آلو، گوجهسبز، دارچین و سیب یافت میشود و به همین دلیل میتوان ادعا کرد که گوجهسبز دارای خاصیت ضدمیکروبی است.