به گزارش روستانیوز، محمد کوهی با اشاره به اینکه باید ظرفیت صادرات این محصول نیز در کشور مهیا شود، عنوان کرد: تولید در کشور ما فعلاً بهاندازهای نیست که بتوانیم صادرات گسترده انجام دهیم و تولیدات ما فعلاً در حد مصرف داخلی است به شرطی که واردات این محصول نیز ضابطهمند شود.
وی کیفیت ژل رویال را بسته به گرده گلهایی که زنبور از آنها تغذیه میکند دانست و یادآور شد: هرچه گرده گلهایی که زنبور مصرف میکند مقویتر باشد، ژل تولیدی آن بیشتر و باکیفیتتر است و قطعاً شرایط آبوهوایی و چهارفصل بودن کشور ما باعث شده زنبورها از گردههای متفاوت و منابع مختلف تغذیه کنند که قطعاً بر کیفیت ژل تولیدی اثر میگذارد.
کد خبر: 27132
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۷
- چاپ
یک کارشناس صنعت زنبورداری با بیان اینکه تولید ژل رویال در کشور ایران از سال 94 شروعشده و طبق آمار دفتر معاونت تولیدات دامی در سال 97 حدود 3هزار و 351 کیلوگرم تولید داشتیم، گفت: ظرفیت تولید ایران برای این محصول بسیار بالاست که برای نیل به این هدف باید تولید ابزار و آموزش و روشهای استحصال دقیق را به تمام زنبورداران تعمیم دهیم.