کد خبر: 34812
تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
کرمانشاه

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه به ظرفیت های بسیار بالای کرمانشاه در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: کرمانشاه بهشتی برای گردشگران با سلیقه‌های مختلف است.

به گزارش روستانیوز به نقل از صدا و سیما، علی صابر، امروز(۵ مهر) به مناسبت آغاز هفته گردشگری در گفت و گو با ایسنا، کرمانشاه را یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور از نظر گردشگری دانست و اظهارکرد: در همه حوزه ها، از گردشگری تاریخی و فرهنگی گرفته تا گردشگری غذا و اکوتوریسم و ... ظرفیت های بسیار زیادی در کرمانشاه وجود دارد.

وی با بیان اینکه کرمانشاه سومین استان کشور از نظر تعدد آثار تاریخی است، گفت: ۴۲۰۰ اثر تاریخی در استان داریم که از این تعداد حدود ۲۲۰۰ اثر ثبت ملی و دو اثر هم ثبت جهانی شده است.

معاون گردشگری استان اضافه کرد: از نظر طبیعی هم استان ما یکی از استان های چهارفصل کشور است که دارای ۵۰ منطقه نمونه گردشگری و ۱۴ روستای هدف گردشگری است.

وی با بیان اینکه کرمانشاه از دیرباز تاکنون به سرزمین سنگ و آب شهره است، عنوان کرد: سراب ها و چشمه‌های پرآب و خروشان و کوه های سربه فلک کشیده، طبیعتی زیبا را برای این استان را رقم زده که کمتر در نقطه دیگری می توان آن را پیدا کرد.

صابر به پوشش جنگلی گسترده و نوع معماری خاص برخی روستاهای کرمانشاه هم اشاره کرد و افزود: ظرفیت های بالای کرمانشاه در بحث اکوتوریسم و گردشگری روستایی باعث شد تا در سال ۲۰۲۰ از سوی سازمان جهانی گردشگری استان ما را به عنوان مقصد این نوع از گردشگری انتخاب کنند که به دلیل کرونا میزبانی اجلاس آن میسر نشد.

وی تنوع فرهنگی، قومی و مذهبی کرمانشاه را هم کم نظیر خواند و گفت: از این نظر کرمانشاه را هندوستان کوچک ایران نامگذاری کرده اند.

معاون گردشگری استان در ادامه به توان بالای هنرمندان صنعتگر کرمانشاهی هم اشاره کرد و افزود: در بحث هنرهای دست ساز در ایران حرف های زیادی برای گفتن داریم که این ظرفیت در خدمت گردشگری قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه کرمانشاه زیرساخت های گردشگری مناسبی هم دارد، عنوان کرد: ظرفیت پذیرش حدود پنج هزار مسافر در مراکز اقامتی استان فراهم شده که هرساله در ایام پیک گردشگری میزبان مسافران زیادی از سراسر کشور هستند.

صابر در ادامه به بیان چالش‌های پیش روی گردشگری کرمانشاه هم پرداخت و گفت: یکی از مهمترین این چالش‌ها کاهش پروازهای فرودگاه کرمانشاه است که به دلیل توسعه فرودگاه اخیراً کاهش یافته که امیدواریم سریعتر این مشکل برطرف شود.

وی تاکید کرد: از طرفی قطار کرمانشاه هم که در سالهای اخیر راه اندازی شده تنها در زمان های محدودی در هفته و در یک خط مسیری فعال است که نیاز است آن را توسعه دهیم و بروز رسانی کنیم.

معاون گردشگری استان از فعالیت غیرمجاز برخی تأسیسات و تورهای گردشگری هم به عنوان یک چالش یاد کرد و ادامه داد: در این راستا شناسایی و معرفی آنها را به پلیس اماکن و فتا در حال اجرا داریم، اما نیاز است که خود مردم هم سطح آگاهی خود را درباره فعالیت های غیرمجاز این تورها و تأسیسات گردشگری و پیامدهای منفی استفاده از آنها بالا ببرند.

وی در ادامه به بالا رفتن قیمت خدمات گردشگری هم اشاره کرد و گفت: متأسفانه خدمات گردشگری بویژه در حوزه هتلینگ به دلیل بالا رفتن قیمت مواد مصرفی آنها افزایش پیدا کرده است، بنابراین این مسئله ممکن است به کاهش استقبال گردشگران نه تنها در کرمانشاه بلکه در سایر نقاط کشور هم منتهی شود، لذا به نظر می رسد که باید به مردم تسهیلاتی ارزان قیمت با بازپرداخت طولانی داده شود تا سفر را در سبد خانواده قرار دهند.

صابر در ادامه به آغاز هفته گردشگری از امروز(سه شنبه) اشاره کرد و گفت: برنامه هایی را برای این هفته در استان تدارک دیده ایم.

وی غبارروبی از مزار شهدا، دیدار فعالین گردشگری با نماینده ولی فقیه در استان، برگزاری دو دوره آموزش گردشگری، نواخته شدن زنگ گردشگری، امضاء تفاهم نامه همکاری مشترک با دانشگاه علوم پزشکی در حوزه توسعه گردشگری سلامت، راه اندازی اتوبوس گردشگری توسط شهرداری را از مهمترین برنامه های این هفته در استان عنوان کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =