نماینده ولی فقیه در گلستان آشوراده

نماینده ولی فقیه در گلستان آشوراده را فرصت ویژه استان گلستان برای گردشگران دانست و گفت: این ظرفیت علاوه‌بر جذب گردشگر، توسعه و رونق اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش روستانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی امروز یکشنبه ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۱ در دیدار با محمدجواد ساوری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، گفت: مدیریت جدید میراث‌فرهنگی خواسته خود را افزایش دهد و برای توسعه و رونق سه ماموریت بزرگ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تلاش مضاعف کند.

وی تاکید کرد: جزیره آشوراده به عنوان فرصت ویژه استان گلستان می تواند برای گردشگران جاذبه ایجاد کند و با توسعه گردشگری در این منطقه زمینه توسعه صنایع‌دستی و رونق اقتصادی فراهم خواهد شد.

امام جمعه گرگان خاطرنشان کرد: دیوار بزرگ گرگان از تأکیدات همیشگی ما به مسئولان استانی و ملی است که باید برای عدم آسیب بیشتر به این اثر تاریخی، روند احیا آن را هر چند با سرمایه‌گذاری‌های اندک آغاز کنیم تا در ادامه برای احیای بخش‌های بیشتری از آن پیگیری و تلاش شود.

آیت‌الله نورمفیدی بیان کرد: شهر تاریخی جرجان یکی از آثار شاخص میراث‌فرهنگی گلستان است که با قرارگیری امامزاده یحیی بن زید در منطقه می تواند زمینه رشد و توسعه گردشگری به‌ویژه گردشگری مذهبی را فراهم کند.

وی همچنین گفت: در حوزه بوم‌گردی علاوه بر توسعه متوازن در سطح استان، در مجوزهای اعطایی تاکید بر روستاهای دارای پتانسیل و ظرفیت مناسب و کافی باشد.

چرخه معیوب صدور مجوزهای بی‌نام عامل عدم توسعه‌یافتگی گلستان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان نیز در این دیدار گفت: بیشترین عامل عدم توسعه‌یافتگی در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان در صدور مجوزها است که متاسفانه چرخه معیوب برای اعطای مجوز شکل گرفته است.

محمدجواد ساوری خاطرنشان کرد: برای تسهیل‌گری در صدور مجوزهای گردشگری دو موضوع صدور مجوزهای بی‌نام برای پروژه‌های بزرگ استان و همچنین تشکیل کارگروه تسهیل صدور مجوزها با حضور دستگاه‌های مرتبط در حال پیگیری است تا چرخه باطل صدور مجوز را ساماندهی کنیم تا مردم از معطلی خارج شوند.

وی تاکید کرد: توسعه زیرساخت‌های گردشگری با جذب سرمایه‌گذار رقم خواهد خورد و جذب سرمایه‌گذار مستلزم تسهیل امور و تسهیل صدور مجوزهای موردنیاز برای سرمایه‌گذاری است که در دوره جدید مدیریت اداره‌کل میراث‌فرهنگی از اولویت‌های ماست.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان تصریح کرد: در چارچوب قانون و مقرراتی که برخی از آن‌ها منسوخ‌شده است اما همچنان مجری و در حال اجراست اگر دیپلماسی بین دستگاهی را فعال نکنیم، نمی‌توان در راستای توسعه بخش‌های مختلف استان گام برداشت.

ساوری خاطرنشان کرد: در حوزه دیوار بزرگ گرگان که دغدغه همه مسئولان استانی بوده است باید با استفاده از سرمایه‌گذار، احیا و مرمت طولانی ترین اثر تاریخی کشور را پیگیری کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان در ادامه یادآور شد: یکی از اقدامات خوب مهندس ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیگیری برای ایجاد هم‌افزایی فرا قوه‌ای است که نهادهای حاکمیتی خارج از دولت را نظیر کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد مستضعفان و بنیاد مسکن را پای‌کار می‌آورد.

وی اضافه کرد: قطعا در استان با پیگیری این مدل مدیریتی و استفاده از ظرفیت نهادهای مختلف برای تامین منابع مالی به منظور اعطای تسهیلات و اشتغال‌زایی در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی استان بیشتر بهره خواهیم برد.

ساوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: با توجه به این که ۴۷ درصد جمعیت استان در مناطق روستایی سکونت دارند و بسیاری از فرصت های سرمایه‌گذاری و بوم‌گردی در روستاهای استان امکان سنجی می شود، توسعه گردشگری روستایی از اولویت‌های کاری اداره‌کل میراث فرهنگی در دوره جدید است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان بیان کرد: در توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی در استان علاوه بر توسعه کیفی و کمی این واحدهای گردشگری، در بخش صدور مجوز بر روی پیوست فرهنگی این نوع از اقامتگاه‌ها نیز تاکید خواهیم داشت.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =