جشنواره آش

فرماندار شهرستان با اشاره به اینکه سال آینده جشنواره آش نیر با حضور سرآشپزان کشورهای عضو اکو ۲۰۲۳ برگزار می شود، گفت: همچنین احداث باغ ویلاها در نیر برای حضور گردشگران و مسافران داخلی و خارجی انجام خواهد شد.

به گزارش روستانیوز، شهرام محمدی در حاشیه  پانزدهمین جشنواره آش و غذاهای سنتی در نیر در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سال آینده با توجه به میزبانی استان به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اکو، تلاش می‌کنیم تا جشنواره آش و غذا های محلی را با دبیرخانه مستقل به صورت بین‌المللی و با حضور سرآشپزان کشورهای عضو اکو در نیر برگزار کنیم.


فرماندار شهرستان نیر از تأمین زیرساخت‌ها برای این منطقه نمونه گردشگری خبر داد و گفت: در قالب طرح جامع منطقه گردشگری بولاغلار و نوالار با مساحت 282 هکتار طراحی و آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران است تا با گازرسانی به این منطقه به طول سه کیلومتر خط انتقال و سایر زیرساخت‌ها بتوانیم ظرفیت جذب گردشگران را ارتقا دهیم.


محمدی احداث 50 چشمه سرویس بهداشتی، تابلوهای راهنما و معرف و راه‌اندازی سطل‌های زباله مورد نیاز را یادآور شد و افزود: تلاش ما بر این است تا مسیر منطقه گردشگری نمونه بولاغلار با زیرسازی مناسب آسفالت شده تا امکان تردد راحت و ایمن مسافران و گردشگران را شاهد باشیم.


وی به توسعه ناحیه صنعتی کورائیم و شهرک تخصصی آب اشاره کرد و ادامه داد: شهرک تخصصی آب از صرف تولید و بسته‌بندی آب خارج شده و سعی بر این است تا به شهرک تولید آشامیدنی‌ها در قالب‌های مختلف و با برند ملی تبدیل شود.


محمدی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در حال حاضر چندین کارخانه در شهرک تخصصی آب فعالیت می‌کنند و امیدواریم با حل مشکل فرآیند واگذاری برای سرمایه‌گذاران این شهرک تخصصی بتواند به فضای تولید آشامیدنی‌های مختلف تبدیل شود.


وی اضافه کرد: در سفر مکرری که به 101 روستای این شهرستان در پنج ماه مسئولیت در نیر داشتیم، ظرفیت‌های اقتصادی و کارآفرینی را مطلوب و مناسب دیدیم و در کنار آن برخی کمبودها و کاستی‌ها نیز غیرقابل کتمان است.


محمدی به وجود 23 آبگرم در این شهرستان اشاره کرد و گفت: تنها یک مورد از این آب‌های گرم فعال است و ما سعی می‌کنیم سایر آبگرم‌های این شهرستان را فعال و به شرایط مدرن برسانیم تا یکی از ابعاد توسعه‌ای نیر شکل عینی‌تر به خود بگیرد.


وی احداث کنارگذر جنوبی نیر را با همراهی پیمانکاران و به عنوان مطالبه جدی مردم یادآور شد و افزود: امیدواریم به سرعت این کنارگذر تکمیل و راه‌اندازی شده و در این شهرستان در ماه‌های آینده شاهد آغاز عملیات احداث درمانگاه تخصصی و توسعه فضاهای علمی، دانشگاهی و بهداشتی باشیم.


محمدی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در کنار احداث درمانگاه تخصصی نیر، شهرک دامپروری نیز در این شهرستان با همت شستا احداث می‌شود که واگذاری زمین برای این پروژه انجام شده تا در این شهرک دامپروری تولید متنوع محصولات دام اعم از سبک و سنگین را شاهد باشیم.


وی احداث باغ ویلاها در نیر و اقامتگاه‌های مختلف در مناطق گردشگری این شهرستان را یادآور شد و تصریح کرد: بزرگراه نیر به سراب و همچنین راه نیر به میانه و سایر راه‌های دسترسی شهرستان در حال توسعه است.


فرماندار شهرستان نیر مشکل اساسی شهرستان را فراهم نبودن زیرساخت‌های فناوری ارتباطات به ویژه عدم آنتن‌دهی تلفن همراه و اینترنت عنوان کرد و ادامه داد: قرار شده تا 15 دکل مخابراتی در این شهرستان راه‌اندازی شود تا با توجه به سکونت 16 هزار نفر جمعیت در روستاها، از زیرساخت مناسب ارتباطات بهره‌مند شویم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =