کد خبر: 35236
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵
طرح هادی روستایی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران گفت: این استان در زمینه اجرای طرح هادی در روستاها به نسبت شاخص های کشور حدود ۱۰ درصد عقب است و رفع این عقب ماندگی به همراهی هر چه بیشتر نهادها نیاز دارد.

به گزارش روستانیوز به نقل از ایرنا، علی اصغر آسمانی مقدم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شاخص کشوری اجرای طرح هادی روستاها ۵۵ درصد است اما این رقم در مازندران ۴۶ درصد است.

وی دلیل این میزان عقب ماندگی مازندران در اجرای طرح هادی در روستاها را ناشی از عدم توجه کمیته برنامه ریزی شهرستان ها به این نوع طرح ها دانست و ادامه داد: این کمیته به عنوان مجموعه تصمیم گیر و توزیع کننده اعتبارات شهرستان ها نقش مهمی را در کمک به اجرای طرح ها در مناطق مختلف دارند.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران گفت: با توجه به دستور و تاکیدات ویژه استاندار به مناطق روستایی، حل مسایل روستاها مورد توجه کمیته برنامه ریزی شهرستان ها قرار گرفته است و این مساله باعث شده تا روند اجرایی شدن طرح های هادی در روستاها تسریع یابد.

آسمانی مقدم تهیه و اجرای طرح هادی را مربوط به روستاهای بالای ۲۰ خانوار اعلام کرد و افزود: براساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ مازندران بیش از سه هزار و ۶۰۰ روستا دارد که از این تعداد ۲ هزار و ۴۶۵ روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند که مشمول قانون تهیه و اجرای طرح هادی قرار می گیرند.

به گفته وی، در حال حاضر در نیمی از روستاهای بالای ۲۰ خانوار مازندران یک یا ۲ فاز از طرح هادی در هر یک از این روستاها اجرا شده که با تخصیص اعتبارات ملی و استانی زمینه اجرای طرح در آن ها فراهم شده است.

وی از بهره برداری ۱۱ طرح هادی به مناسبت روز ملی روستا خبر داد و گفت: این طرح ها در روستاهای اوجامحله ، ولوجا ، گله کلا ، عبدالده، سالده ،عماریه،توساکله،تیرکلا،ایرا، کاسب محله و کلمرزعلیا به بهره برداری رسید.

مدیر کل بنیاد مسکن مازندران میزان اعتبار صرف شده برای اجرای طرح هادی در این تعداد روستا را بیش از ۱۳ میلیارد تومان اعلام کرد که از منابع ملی و مشارکت مردم تامین شده است.

طرح هادی یا به عبارتی طرح جامع توسعه روستایی از جمله اقدامات مهم برای توسعه و عمران روستاها است، این طرح مصوبه‌ای برای هدایت عملیات سازندگی و آبادانی در روستاها با آگاهی از وضعیت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی آن‌هاست.

اساس چنین طرح‌هایی در کشور از سال ۱۳۶۲ و با عنوان روان بخشی روستاها اجرا و در سال‌های بعد به ویژه از سال ۱۳۶۶ از سوی بنیاد مسکن با جدیت پیگیری شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =