کد خبر: 33762
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸
اشتغال روستایی

مدیر صندوق کارآفرینی امید مازندران از شناسایی ۱۰۰ روستای ویژه دارای طرح‌های ظرفیت های تولیدی و کارآفرینی در استان خبر داد و گفت که تا کنون ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات کارآفرینی به ۴۰ روستا پرداخت شده است و ۶۰ روستای باقی مانده نیز تا پایان سال از حمایت تسهیلاتی این صندوق بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش روستانیوز به نقل از ایرنا ، محمدرضا حاتمی روز دوشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی مازندران در ساری در جمع خبرنگاران این رسانه افزود : تسهیلات این صندوق با هدف ایجاد اشتغال پایدار و توسعه در بخش های خوداشتغالی ، کارآفرینی و کارفرمایی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می‌شود .

وی با بیان این که بیشترین میزان تسهیلات کارآفرینی در مازندران به ترتیب در بخش کشاورزی، خدماتی، صنعتی و تولیدی پرداخت شده است، ادامه داد : دستگاه های اجرایی ذیربط باید نسبت به صدور مجوز کسب و کار در مناطق روستایی اهتمام بیشتری داشته باشند چرا که ایجاد اشتغال پایدار و توسعه در مناطق کم برخوردار و روستایی، علاوه بر جلوگیری از مهاجرت روستاییان به مناطق شهری، در ایجاد اشتغال و بهبود وضع معیشتی مردم منطقه نیز بسیار موثر است.

حاتمی از طرح‌های  « هر روستایی یک محصول » و « روستای بدون بیکار » به عنوان طرح های مورد حمایت صندوق کارآفرینی یاد کرد و توضیح داد: این طرح با همکاری بنیاد برکت امام خمینی ( ره ) در روستاهای مازندران در حال اجرا است . 

مدیر صندوق کارآفرینی امید مازندران با ذکر این نکته که با حمایت ویژه دولت سیزدهم علاوه بر این که ضمانت ها در پرداخت تسیهلات از سوی این صندوق بسیار تسهیل شده است ، گفت : اکنون اگر طرحی از سوی بنیاد برکت به صندوق معرفی شود پرداخت تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان اصلا نیاز به گرفتن مجوز از سازمان های مربوطه ندارد و با نامه و معرفی این بنیاد تسهیلات پرداخت می شود.

وی افزود : درحال حاضر طبق دستور دولت سیزدهم پرداخت تسهیلات کار آفرینی تا سقف یک میلیارد تومان در این صندوق با ضمانت و بدون نیاز به سند پرداخت می شود.

احیا ۱۵ واحد راکد با حمایت صندوق کارآفرینی

مدیر صندوق کارآفرینی امید مازندران با بیان این که از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم از  ۵۵ هزار واحد تولیدی و اقتصادی راکد و نیمه تمام شناسایی شده ، صندوق کارآفرینی احیای یکهزار واحد را تعهد کرد ، گفت: این صندوق در مازندران نیز سی یک سال گذشته ۱۵ واحد را با ۲۲ میلیارد تومان احیاء کرد که نتیجه آن تثبیت و ایجاد اشتغال برای ۳۰۰ نفر بوده است.

وی افزود : طبق برنامه تا پایان امسال با پرداخت ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات صندوق کارآفرینی امید تعداد دیگری  از واحدهای راکد و نیمه تمام استان احیاء خواهد شد. 

حاتمی با بیان این که ۹۰ درصد حمایت تسهیلات در مازندران در حوزه کشاورزی است ، اما در مشاغل خرد مانند صنایع دستی و سفالگری به افراد معرفی شده از سوی نهاد های حمایتی بهزیستی و کمیته امداد و سرپرستان خانوار نیز کمک های ویژه می شود، گفت : بر اساس منویات رهبر انقلاب و شعار سال ، طرح های اشتغالزایی و کسب و کار در حوزه دانش بنیان نیز مورد حمایت این صندوق است.

وی با بیان این که همزمان با آغاز کار دولت سیزدهم با پرداخت  ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای ۲ هزار نفر در مازندران به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است ، بیان داشت : یک سال گذشته پرداخت ۲ هزار فقره تسهیلات عملیاتی شد.

حاتمی گفت : ۹۸ درصد طرح های مورد حمایت تسهیلاتی مازندران از سوی صندوق فعال است و ۲ درصد باقی مانده به دلیل خسارت ناشی از حوادث طبیعی متوقف شده است.

مدیر صندوق کار آفرینی امید مازندران از حمایت ویژه صندوق به باشگاه ورزشی حسن یزدانی در جویبار خبر داد و گفت که این صندوق  تا کنون ۱۳میلیارد تومان به این باشگاه تسهیلات پرداخت کرده است.

بر اساس آمارهای رسمی ، حدود ۴۳ درصد از جمعیت سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفری مازندران در مناطق روستایی سکونت دارند. مازندران ۲ هزار و ۴۳۲ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =