امام جمعه قم

تولیت حرم حضرت معصومه (س)گفت: اگر می‌خواهید برای عشایر کارکنید باید عشایری هم زندگی کنید و اتاق کار شما با خانه عشایر و روستاییان خیلی متفاوت نباشد؛ نمی‌شود با ماشین گران‌قیمت به روستا رفت و آن‌ها را دعوت به مشارکت کرد بلکه باید ظاهر شما بخورد به اینکه حامی روستاییان و عشایر هستید.

به گزارش روستانیوز به نقل از آیت‌الله سعیدی ۲۷ مردادماه در دیدار با مدیرکل حقوقی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر که در سالن محراب حرم مطهر حضرت معصومه (س) انجام شد بابیان اینکه جلب اعتماد مردم از مهم‌ترین ارکان هر فعالیت اقتصادی است، عنوان کرد: برای مشارکت مردم در فعالیت اقتصادی باید ابتدا تبیین گری صورت گیرد و در تبیین باید آسیب‌ها و آفاتی که این نوع فعالیت‌ها را تهدید می‌کند بیان و راهکارهای جلوگیری از این آسیب‌ها را بازگو کنید تا بتوانید اعتماد مردم را جلب کنید.

وی بابیان اینکه برای جلب اعتماد مردم باید مزایای کار خود را هم برای مردم تبیین کنید، اظهار کرد: اولویت‌های شما باید به ترتیب نیازها و خواسته‌های مردم باشد نه بر اساس نیازهای غیر واقعی و کاذب.

 وی بابیان اینکه مردم دوست دارند در کارهای اقتصادی وارد شوند و جذب کارهای اقتصادی مفید شوند، افزود: اگر مردم بدانند که این کار اقتصادی و سرمایه‌گذاری وابسته به دولت است و با آمدن و رفتن دولت‌ها هم تغییری در آن ایجاد نمی‌شود از آن استقبال می‌کنند.

وی بابیان اینکه اگر برای روستاییان و عشایر کار می‌کنید باید با زبان و ادبیات خودشان تبلیغ کنید، اضافه کرد: اگر می‌خواهید برای عشایر کارکنید باید عشایری هم زندگی کنید و اتاق کار شما با خانه عشایر و روستاییان خیلی متفاوت نباشد؛ نمی‌شود با ماشین گران‌قیمت به روستا رفت و آن‌ها را دعوت به مشارکت کرد بلکه باید ظاهر شما بخورد به اینکه حامی روستاییان و عشایر هستید.

سعیدی بابیان اینکه کمک‌های پیامبر (ص) به افرادی که از ایشان درخواست کمک می‌کردند یکسان نبود، افزود: شیوه‌های جذب و حمایت افراد متفاوت است بنابراین باید در میان مردم حضور پیدا کنید و با کمک مسئولان و ائمه جمعه هر منطقه تبلیغ کنید تا مردم با فعالیت شما آشنا شوند.

هشمتیان، مدیرکل حقوقی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، بابیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر در سال ۱۳۸۳ به منظور حمایت از اقشار محروم تأسیس شده است، عنوان کرد: این صندوق دولتی است و در قالب این صندوق دولت پرداخت ۷۰ درصد حق بیمه اقشار محروم را تقبل کرده و فقط یک سوم حق بیمه را بیمه شده پرداخت می‌کند.

وی بابیان اینکه تا کنون در طول ۱۸ سال ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر عضو این صندوق شده‌اند و در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر مستمری بگیر این صندوق هستند، افزود: با روی کار آمدن دولت مردمی هدفگذاری ما افزایش یک میلیونی افراد بیمه شده تا پایان سال جاری است.

مدیرکل حقوقی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، گفت: با توجه به اینکه برخی افراد توان پرداخت حداقل حق بیمه را هم ندارند در قانون اجازه داده شده از وجوهات مختلف از جمله کمک‌های مردمی، منابع حاصل از وقف، صدقات و نذورات برای تحت پوشش قرار دادن افراد نیازمند استفاده کنیم و به دنبال این هستیم که اگر بتوانیم فرهنگ نذر بیمه را در جامعه راه اندازی کنیم.

وی بیان کرد: در این صندوق وجوهی که به عنوان حق بیمه دریافت می‌شود در سه شرکت بزرگ سرمایه‌گذاری می‌شود که یکی از این شرکت‌ها شرکت فولاد خراسان است و الان ۵۱ درصد سهام فولاد خراسان متعلق به این صندوق است و از آورده این شرکت‌ها مستمری اعضا پرداخت خواهد شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =