به گزارش روستانیوز، علی مالمیر در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه تعداد روزهای برگزاری این رویداد باید بیشتر شده تا اهداف محقق شود، افزود: افزایش مدت برگزاری جشنواره به برونده اقتصادی و ماندگاری گردشگر منجر میشود.
وی با اشاره به اینکه امسال جشنواره شیرهپزی "مانیزان" پس از وقفه دو ساله به دلیل همهگیری کرونا برگزار میشود، تصریح کرد: این رویداد یکی از مهمترین جشنوارههای همدان است که تاکید به برگزاری آن داریم.
مالمیر با بیان اینکه برای برگزاری جشنوارههای این چنینی نیازمند مشارکت جوامع محلی و بخش خصوصی هستیم، ادامه داد: در صورت مشارکت جامعه محلی روستای مانیزان و بخش دره جوزان این جشنواره پربارتر برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا، جشنواره ملی شیرهپزی مانیزان هر ساله در روستای هدف گردشگری مانیزان شهرستان ملایر برگزار میشود، این رویداد که سبقه دیرینهای دارد به صورت ملی در آثار فهرست غیرملموس(معنوی) میراث فرهنگی کشور به ثبت رسیده است. علاوه بر این قدمت پخت شیره انگور در اغلب نقاط استان همدان به ویژه در شهرستان ملایر و روستای مانیزان، از گذشته تاکنون مرسوم بوده است.