به گزارش روستانیوز به نقل از ایسنا،دکتر قادری فر در این جلسه با اشاره به راه اندازی شورای تعاون به منظور شناسایی و حل مشکلات بخش کشاورزی گفت: مشکلات بهره برداران این بخش در شورای تعاون مرتفع می شود و این مشکلات باید به صورت ریشه ای حل شود تا شاهد رونق تولید محصولات کشاورزی باشیم.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تصریح کرد: انگور و کشمش شهرستان تاکستان شهره ملی دارد و باید به دنبال ارزآوری از طریق صادرات این محصول باشیم.
این مقام مسئول با تاکید بر ارائه برنامه در خصوص صنایع تبدیلی انگور در شهرستان تاکستان، افزود: صنایع تبدیلی به توسعه بخش کشاورزی کمک شایانی خواهد کرد و جای خالی صنایع تبدیلی انگور در این شهرستان احساس می شود.
دکتر قادری فر اظهار کرد: فرآوری، بستهبندی و برندسازی محصول انگور به دلیل فعالیت سنتی مورد بی توجهی قرار گرفته و با ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در شهرستان میتوان ظرفیت تولید و اشتغال را افزایش داد.
وی خاطرنشان کرد: تاکداران با استفاده از علم بروز، ایده و نوآوری جوانان و استارت آپ ها می توانند گام بزرگی در صنعت کشمش بردارند و سودآوری خوبی داشته باشند.
وی با بیان اینکه با استفاده از صنایع تبدیلی و حذف دلالان می توان مشکلات تاکداران را برطرف کرد، افزود: صنایع تبدیلی یکی از الزامات کشاورزی مدرن و صنعتی است که از طریق فرآوری محصولات و ایجاد ارزش افزوده برای آنها، جلوی خام فروشی مواد خام و اولیه تا حد امکان گرفته شود.
ینده مردم شریف شهرستان تاکستان در مجلس شورای اسلامی، فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، شهرام رحمانی مدیر تعاون روستایی استان و کارکنان ستادی و شهرستانی در اداره تعاون روستایی تاکستان برگزار شد.
دکتر قادری فر در این جلسه با اشاره به راه اندازی شورای تعاون به منظور شناسایی و حل مشکلات بخش کشاورزی گفت: مشکلات بهره برداران این بخش در شورای تعاون مرتفع می شود و این مشکلات باید به صورت ریشه ای حل شود تا شاهد رونق تولید محصولات کشاورزی باشیم.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تصریح کرد: انگور و کشمش شهرستان تاکستان شهره ملی دارد و باید به دنبال ارزآوری از طریق صادرات این محصول باشیم.
این مقام مسئول با تاکید بر ارائه برنامه در خصوص صنایع تبدیلی انگور در شهرستان تاکستان، افزود: صنایع تبدیلی به توسعه بخش کشاورزی کمک شایانی خواهد کرد و جای خالی صنایع تبدیلی انگور در این شهرستان احساس می شود.
دکتر قادری فر اظهار کرد: فرآوری، بستهبندی و برندسازی محصول انگور به دلیل فعالیت سنتی مورد بی توجهی قرار گرفته و با ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در شهرستان میتوان ظرفیت تولید و اشتغال را افزایش داد.
وی خاطرنشان کرد: تاکداران با استفاده از علم بروز، ایده و نوآوری جوانان و استارت آپ ها می توانند گام بزرگی در صنعت کشمش بردارند و سودآوری خوبی داشته باشند.
وی با بیان اینکه با استفاده از صنایع تبدیلی و حذف دلالان می توان مشکلات تاکداران را برطرف کرد، افزود: صنایع تبدیلی یکی از الزامات کشاورزی مدرن و صنعتی است که از طریق فرآوری محصولات و ایجاد ارزش افزوده برای آنها، جلوی خام فروشی مواد خام و اولیه تا حد امکان گرفته شود.