کد خبر: 6910
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۹
فیبرنوری

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی گفت: احداث خط فیبرنوری برای توسعه پهن‌باند روستایی در برنامه این استان وجود دارد که تا به امروز ۵۵ کیلومتر آن اجرایی شده است.

به گزارش روستانیوز به نقل از ایرنا، قاسم جلیلی‌نژاد افزود: در مجموع ۳۲۰ کیلومتر فیبرنوری برای توسعه پهن باند روستایی در آذربایجان‌غربی احداث می شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر روستاهای بالای ۲۰ خانوار از اینترنت پرسرعت برخوردار شدند، بیان کرد: در فاز اول تحت عنوان پروژه اینترنت روستایی و در قالب اعتبارات طرح USO یک هزار و ۴۰۹ روستا از اینترنت پر سرعت برخوردار شدند.

وی اضافه کرد: در فاز دوم که تحت عنوان پروژه همت نام گذاری شده، یک هزارو ۱۴۲ روستا به اینترنت پر سرعت مجهز می‌شوند که تاکنون ۲۶۷ روستا تجهیز شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی گفت: زیرساخت و فونداسیون ۹۰ درصد بقیه سایت‌ها انجام شده که در صورت تامین تجهیزات در سریع‌ترین زمان ممکن ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند.

جلیلی‌نژاد افزود: آذربایجان‌غربی در پهنای باند ورودی استان در ٢ سال گذشته ۱۱ برابر، پهنای باند بهره‌برداری شده و ظرفیت شبکه انتقال ۱۲ برابر رشد داشته است.

وی ادامه داد:  ۲۰۰ کیلومتر از نقاط کور جاده‌ای این استان نیازمند اصلاح و بهبود پوشش بود که تاکنون ١۴٠ کیلومتر آن تحت پوشش قرا گرفته است.

وی تاکید کرد: ۶٠ کیلومتر مابقی بهبود پوشش جاده‌ای نیاز به ایجاد سایت دارد که در صورت ایجاد جاده دسترسی و زیرساخت برق به سرانجام می‌رسد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ظرفیت نفوذ اپراتور همراه اول در آذربایجان غربی ۶۶ درصد، ایرانسل ۳۸.۱۸ درصد و رایتل ۲.۶۵ درصد است.

به گزارش ایرنا در سال ۱۳۹۰ با تصویب مجلس شورای اسلامی و ابلاغ معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رییس جمهوری ساختار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان ها تغییر کرد و ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ها به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر و ناظر بر زیرمجموعه های پست، پست بانک و شرکت ارتباطات زیر ساخت (بخش دولتی) و شرکت های خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاسیس شد.

تمامی وظایف سازمان های وابسته به وزارت از قبیل سازمان تنظیم مقررات، سازمان فناوری اطلاعات و غیره از طریق این ادارات کل در استان ها پیگیری می شود و در همین راستا وظایف این ادارات کل جهت تحقق اهداف بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهار بعد نظارت امنیتی و حفاظتی، نظارت مدیریتی، نظارت برنامه ای و نظارت مقرراتی تعریف شده است.

ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان به عنوان نماینده عالی بخش حاکمیت با هدف ایجاد هماهنگی در اجرای برنامه ها و سیاست های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات بین کلیه واحدهای تابعه در استان تشکیل و مدیران کل استانی به عنوان نماینده ارشد وزارت متبوع وظیفه پاسخگویی به مقام محترم وزارت و مقامات ارشد استان را عهده دار است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =