روستای سهل‌آور

دهیار روستای سهل‌آور با اشاره به لزوم بازنگری در طرح هادی روستا گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده در سال‌های گذشته توانستیم از بنیاد مسکن زمین بگیریم و در اختیار مردم قرار دهیم و خوشبختانه اکنون مردم روستا مشکل مسکن ندارند، اما بسیاری از ساکنانی که خانه ساخته و برای دریافت وام مراجعه کرده‌اند، به آن‌ها وام تعلق نگرفته است و می‌گویند خانه شما در حریم روستا نیست.

به گزارش روستانیوز، وحید محمودی افزود: پنج هکتار از اراضی منابع طبیعی به بنیاد مسکن واگذار شد که این سازمان هم شهرکی در این زمین‌ها ساخت و قول داد ۷۰درصد از مبلغی را که از مردم می‌گیرد، برای شهرک هزینه کند؛ اما به این قول عمل نکرد و حتی آب و برق شهرک را هم دهیاری پرداخت می‌کند. همچنین قول چمن مصنوعی به ما داده بودند که آن را هم عملی نکردند.
وی ادامه داد: روستای سهل‌آور ۶۲۴نفر جمعیت دارد و مردم به کشاورزی و دامداری مشغول هستند. عمده محصولات اهالی روستا شامل کشت گلخانه‌ای است. در این روستا حدود ۳۰۰هکتار باغ‌ خرما و مرکبات،۵۰۰هکتار زمین زراعی و حدود ۱۰هکتار کشت گلخانه‌ای وجود دارد. خرما، پرتقال، لیموترش، نارنگی، خیار، گوجه‌فرنگی، بادمجان، پیاز، سیب‌زمینی، هندوانه، لوبیا، ماش، ذرت و گندم ازجمله محصولات روستا است. پوشش گیاهی خودروی روستا نیز شامل درختان کز، کهور، کنار، گون، بوته‌های خار و گونه‌های اراضی شور و قلیایی است.
محمودی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط دهیاری بیان کرد:‌ اجرای طرح هادی، ساخت پارک، فضای سبز و ساخت خانه (بدون تجهیزات) ازجمله اقدامات دهیاری است.
گفتنی است روستای سهل‌آور از توابع بخش مرکزی شهرستان کهنوج است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =