رحمت‌الله نوروزی

نماینده مردم علی‌آبادِ استان گلستان و عضو مجلس شورای اسلامی‌ یازدهم درباره حذف ارز دولتی از واردات کالاهای اساسی گفت: درحال‌حاضر در شرایط تحریم هستیم و مشکلات عدیده‌ای برای مردم پیش آمده و باید وزارت صمت کارشناسی کند تا بیش از این به سرپرستان خانوار و اقشار آسیب‌پذیر فشار وارد نشود. به‌نظر من باید مرکز پژوهش‌های مجلس و کارشناسان خبره وزارت صمت در این حوزه تحقیقات دقیقی انجام دهند و تبعات این شرایط را برای اقشار کارمند، کارگران و مددجویان بهزیستی بررسی کنند. 

رحمت‌الله نوروزی درباره اولویت مجلس یازدهم که معیشت مردم است، در گفت‌وگو با «روستانیوز» اظهار داشت: مجلس یازدهم اراده خوبی دارد و با نگاه کارشناسی آسیب‌ها را جمع‌بندی می‌کند و راه برون‌رفت از مشکلات را طی فرآیندهای کوتاه‌مدت و بلندمدت بررسی می‌کند. باید اصلاحاتی در نظام اقتصادی و یارانه‌ای ما انجام شود تا بتوانیم برنامه میان‌مدتی را برای مجلس یازدهم تعریف کنیم و برنامه بلندمدت داشته باشیم و این موضوع به حرکتی دقیق براساس برنامه‌های کمیسیون‌های کشاورزی، برنامه و بودجه و اجتماعی نیاز دارد و باید همه این‌ها جمع‌بندی و نتیجه کار در قالب طرح به مجلس ارائه شود.
 این نماینده مجلس ادامه داد: رهبر معظم انقلاب، مجلس، دولت و قوه قضائیه اعتقاد دارند که مردم با مشکلات معیشتی زیادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و اولویت مجلس یازدهم هم توجه به معیشت مردم است و همه معتقدند باید اقدامی عملی برای تسهیل زندگی مردم انجام شود.
 نوروزی درباره کوپنی‌کردن کالاهای اساسی نیز گفت: باید نیازسنجی دقیقی شود و براساس روند دولت الکترونیک جلو برویم و توزیع عادلانه داشته باشیم.

نباید کاری کنیم که به مردم فشار مضاعف وارد شود
 او افزود: امروز نباید کاری کنیم که به مردم فشار مضاعف وارد شود و باید مابه‌التفاوت حذف ارز دولتی را با نیمایی به حساب سرپرستان خانوار واریز کنیم.
نوروزی با بیان این‌که ارز دولتی باعث رانت می‌شود، تأکید کرد: باید نظارت صورت بگیرد. مجلس، دستگاه‌های نظارتی، دیوان محاسبات، سازمان بازرسی، قوه قضائیه و دستگاه‌های امنیتی باید نظارت مستقیم بر امور داشته باشند.
او ادامه داد: مجلس ابتدا باید مقررات را پیاده کند و بتواند تولید را رونق دهد و زمانی که تولید رونق بگیرد، اشتغال رونق می‌گیرد. زمانی که اشتغال پایدار ایجاد شود، در معیشت مردم اثر می‌گذارد و کسب‌وکار آن‌ها رونق می‌گیرد؛ لذا باید به فرآیند زنجیره‌های تولید و اشتغال کمک کنیم.
 این نماینده مردم در مجلس یازدهم اظهار داشت: درحال‌حاضر باید مطالعه دقیق انجام شود و حذف ارز چهارهزار و ۲۰۰ تومانی تدریجی و مرحله‌ای صورت بگیرد. مردم ما همیشه از آزمون‌ها سربلند بیرون آمده‌اند و باز هم با افتخار از این مرحله گذر خواهند کرد تا به رونق تولید در کشورمان کمک کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =