کد خبر: 40205
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
اینترنت

دارایی، مدیرعامل مخابرات استان سمنان، گفت: ۹۰درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به فناوری «تری جی و فور جی» مجهز هستند که امکان توسعه کسب و کارهای روستایی را به مردم داده است.

به گزارش روستانیوز به نقل از بازار، مجید دارایی با بیان اینکه استان سمنان هفتمین استان وسیع کشور است اما سی امین استان به لحاظ جمعیت، بیان کرد: به واسطه اقلیم و شرایطی که استان دارد، توسعه ارتباطات چه در زمینه سرمایه گذاری و چه نگهداری بسیار گران و هزینه بر است اما علیرغم تمام مشکلات توسعه متوازن و عدالت ارتباطات به خصوص نگاه نقاط روستایی به خوبی در استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه تلفن ثابت دارای ضریب نفوذ ۴۰ درصد هستیم، بیان کرد: تقریباً خانواده پنج نفره از دو خط تلفن ثابت در منزل بهره مند هستند که ضریب بسیار خوبی محسوب می شود از سوی دیگر متقاضی نداریم که در استان سمنان تلفن ثابت بخواهد و ما نتوانیم به او تلفن واگذار کنیم مگر در نقاط روستایی که طرح هادی توسعه یافته و شبکه همچنان باقی مانده باشد.

ضریب نفوذ تلفن ثابت

مدیرعامل شرکت مخابرات استان سمنان با بیان اینکه ۹۹ درصد جمعیت روستایی استان دارای ارتباط و ۹۸ درصد جمعیت روستایی ما دارای تلفن هستند، ابراز کرد: ضریب نفوذ تلفن همراه در استان سمنان حدود ۱۲۰ درصد است یعنی به صورت متوسط هر خانواده چهار نفره پنج سیمکارت دارد.

دارایی با بیان اینکه این ضریب نفوذ تنها برای سیمکارت های فعال است و اگر بخواهیم تمام سیمکارت ها را در نظر بگیریم یک و نیم میلیون سیمکارت تلفن همراه در استان ۷۰۰ هزار نفری سمنان وجود دارد، افزود: ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به فناوری تری جی و فور جی مجهز شده اند و تعدادی هم که نیستند، در چند ماه اخیر متصل خواهند شد.

وی با بیان اینکه امکان دارد توسعه فناوری فورجی و تری جی ایرانسل یا همراه اول باشد چرا که کارفرما وزارت ارتباطات است و مجری می تواند تفاوت داشته باشد، افزود: نگاه بسیار جدی در دولت برای توسعه خدمات اینترنت پرسرعت در نقاط روستایی وجود دارد چرا که اعتقاد داریم اینترنت می تواند امکان توسعه کسب و کارهای روستایی ره به مردم بدهد.

اینترنت پهن باند

مدیرعامل مخابرات استان سمنان با بیان اینکه این استان در حوزه ارتباطات جایگاه بسیار خوبی دارد، بیان کرد: در حوزه خدمات اینترنت پرسرعت نیز باید گفت مخابرات استان سمنان ۸۵ هزار مشترک ای دی اس ال دارد و حدود ۲۰ الی ۲۵ هزار نفر نیز مشترک ای دی اس ال اوپراتورهای دیگر جز مخابرات هستند.

دارایی با بیان اینکه در مجموع ۱۱۰ هزار مشترک اینترنت ای دی اس ال در استان سمنان وجود دارد، گفت: در کل استان سمنان مجموعاً ۲۵۰ هزار خانواده وجود دارد که نشان می دهد ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت ای دی اس ال خانگی در استان سمنان ۴۰ الی ۴۵ درصد است که در این شاخص سمنان، رتبه دوم کشور را دارد.

وی با بیان اینکه خدمات باند پهن در استان سمنان به خوبی صورت گرفته است، ابراز کرد: وقتی حرف از دولت الکترونیک می زنیم، ابتدا باید زیرساخت های آن را فراهم کنیم که شاهد هستیم در این استان خدمات باند پهن به خوبی توزیع شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =