کد خبر: 30139
تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۲
ذرت

با اینکه ذرت دانه‌ای از جمله نهاده‌های دامی مهم در تولید گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم‌مرغ، شیر و لبنیات درکشور محسوب می‌شود، اما با موانعی در تولید همراه است.

به گزارش روستانیوز به نقل از صدا و سیما، احمد حمیدی، الویت کشت ذرت علوفه ای، نبود الگوی کشت، به صرفه نبودن، استفاده نکردن از بذرهای مقاوم به کم آبی، آب بر بودن، کاهش بارش های جوی و ادامه خشکسالی ها از موانع تولید و عوامل وابستگی کشور به ذرت دانه ای است.

در بین نهاده ها و کالاهای اساسی، ذرت دانه ای بیشترین حجم واردات به خود اختصاص داده است و تولید داخل، تنها یک دهم نیاز صنعت دام و طیور را تامین می کند و برای رفع این نیاز باید بین 10 تا 11 میلیون ذرت در داخل کشور تولید شود.

هم اکنون سطح زیر کشت ذرت دانه‌ای و علوفه ای در کشور 400 هزار هکتار است که از این مقدار 100 هزار هکتار به کشت ذرت دانه ای و 300 هزار هکتار دیگر به کشت ذرت علوفه ای اختصاص دارد که بیش از 15 میلیون تن ذرت علوفه ای برای مصرف دام کشور تولید می شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =