به گزارش روستانیوز به نقل از صدا و سیما، احمد حمیدی، الویت کشت ذرت علوفه ای، نبود الگوی کشت، به صرفه نبودن، استفاده نکردن از بذرهای مقاوم به کم آبی، آب بر بودن، کاهش بارش های جوی و ادامه خشکسالی ها از موانع تولید و عوامل وابستگی کشور به ذرت دانه ای است.
در بین نهاده ها و کالاهای اساسی، ذرت دانه ای بیشترین حجم واردات به خود اختصاص داده است و تولید داخل، تنها یک دهم نیاز صنعت دام و طیور را تامین می کند و برای رفع این نیاز باید بین 10 تا 11 میلیون ذرت در داخل کشور تولید شود.
هم اکنون سطح زیر کشت ذرت دانهای و علوفه ای در کشور 400 هزار هکتار است که از این مقدار 100 هزار هکتار به کشت ذرت دانه ای و 300 هزار هکتار دیگر به کشت ذرت علوفه ای اختصاص دارد که بیش از 15 میلیون تن ذرت علوفه ای برای مصرف دام کشور تولید می شود.