کد خبر: 23301
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰
مرغداری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ۳۰ هزار و ۷۸۵ تُن گوشت مرغ در هشت ماه گذشته با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداری‌های خراسان جنوبی تولید شد.

به گزارش روستانیوز به نقل از ایسنا، غلامرضا قوسی، امروز یکشنبه 13 آذر اظهار کرد: این مقدار گوشت مرغ از کشتار ۱۸ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۷۳۷ قطعه مرغ در کشتارگاه‌های استان استحصال شد.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، ارزش گوشت مرغ تولید شده درب مغازه را ۹۱۴ میلیارد و ۳۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: دوره پرورش مرغ در واحدهای پرورشی ۴۵ روز است و به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال سه تا چهار دوره جوجه ریزی دارد.

قوسی گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استان‌های همجوار ارسال می‌شود و هم اکنون ۶۵۱ واحد مرغداری گوشتی و ۵۲ واحد مرغداری تخم گذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =