کد خبر: 12061
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
کتاب

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس از راهیابی ۱۱ روستای استان به مرحله نهایی جشنواره عشایر و روستاهای دوستدار کتاب خبر داد .

به گزارش روستانیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، روح الله منوچهری گفت: فارس بیشترین تعداد روستا‌های راه یافته به مرحله نهایی را از آن خود کرده است.

وی افزود: پس از بررسی آثار ارسالی به هفتمین جشنواره عشایر و روستا‌های دوستدار کتاب، ۵۵ روستا به عنوان نامزد‌های کسب عنوان برتر به مرحله نهایی رسیدند که از این میان ۱۱ روستا متعلق به استان فارس است.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس با اشاره به اینکه استان فارس بیشترین تعداد روستا در مرحله نهایی را دارد، اضافه کرد: روستا‌های اکبرآباد از شهرستان پاسارگاد، موسویه و طاحونه از شهرستان جهرم، بریز از شهرستان لارستان، اکبرآباد از شهرستان کوار، مهارلو از شهرستان سروستان، شهرک غدیر شهرستان داراب، شیخ عامر از شهرستان لامرد، محمدآباد، ولیعصر و دشتک ابرج از شهرستان مرودشت روستا‌های راه یافته به مرحله نهایی هستند.
منوچهری تصریح کرد: بیشتر روستا‌های راه یافته به مرحله نهایی استان دارای کتابخانه عمومی است و عمده طرح‌ها و برنامه‌های ترویجی در روستا‌ها به همت کتابخانه‌های عمومی و کتابداران روستایی رقم خورده است.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس ادامه داد: در هفتمین دوره جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب ۲۰۵۰ روستا و آبادی عشایری از ۳۰ استان کشور در جشنواره شرکت کردند.

پس از داوری آثار رسیده در نهایت ۵۵ نامزد این رقابت معرفی شد.

داوری جشنواره بر اساس شاخص‌های متعددی انجام پذیرفت. ارزیابی فعالیت هر روستا بر اساس نیاز‌های محلی، آیین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی و همچنین جلب مشارکت مردمی و پشتیبانی دستگاه‌های اجرایی برای تامین هزینه‌ها و سرمایه‌گذاری از مولفه‌های مهم داوری جشنواره بود.

طراحی یا اجرای برنامه برای زنان، کودکان و نوجوانان نیز از دیگر شاخص‌های تأثیرگذار جشنواره است.
فراخوان هفتمین دوره جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب اول پاییز ۱۳۹۹ منتشر شده و فرصت ارسال آثار تا پایان دیماه بود.

در جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب ۱۰ روستا برگزیده و ۱۵ روستا نیز مورد تقدیر قرار می‌گیرند و به هر یک از روستا‌ها و آبادی‌های عشایری دوستدار کتاب جوایزی تا سقف پانصد میلیون ریال اهداء می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =