کد خبر: 9688
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳
ماهی

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در شش ماهه اول سال جاری یک‌هزار و ۳۵۰تن انواع آبزی از استان اصفهان به کشورهای مختلف صادر شده است.

به‌گزارش «روستانیوز»، محمدرضا عباسی اظهار کرد: با تلاش و پیگیری مستمر مدیریت شیلات استان اصفهان در سال جهش تولید و در راستای حمایت از آبزی‌پروران به خصوص در بخش ماهیان خوراکی (کپورماهیان و ماهی قزل‌آلا)، مباحث افزایش ارزش تولیدات، توسعه بازار و صادرات آبزیان پیگیری شد.
وی ادامه داد: در شش ماهه نخست سال جاری، وجود ویروس کرونا در جامعه و محدودیت‌های ایجاد شده باعث کاهش شدید قیمت و عرضه آبزیان و خسارت به تولیدکنندگان شد که به همین منظور در ابتدای سال کارگروه‌های تخصصی ویژه شیلات در استان با همکاری واحد توسعه بازرگانی سازمان، اداره کل دامپزشکی، دبیر زنجیره تولید سازمان و با حضور آبزی‌پروران استان تشکیل و موارد مختلف در آن پیگیری شد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اضافه کرد: با اجرای این کار، نتایج بسیار خوبی را شاهد بودیم که از جمله می‌توان به ایجاد زنجیره‌های ارزش تولید ماهیان خوراکی و ماهیان زینتی، تلاش برای ایجاد تعاونی‌های شهرستانی، تغییر و افزایش توان صادراتی آبزیان و رشد معقول قیمت و عرضه و... اشاره کرد.
وی با بیان این‌که این اقدامات در سال جهش تولید باعث رضایت‌ نسبی تولیدکنندگان شد، گفت: با این اقدامات شاهد روند افزایشی توسعه بازار و صادرات هستیم، به‌طوری‌که در شش ماهه اول سال جاری از نظر وزنی یک‌هزار و ۳۵۰تن انواع آبزی از استان اصفهان به کشورهای مختلف صادر شده است.
عباسی کشورهای هدف صادراتی را شامل کشورهای عراق، امارات، ترکیه و... اعلام و عنوان کرد: میزان صادرات آبزیان استان حدود هشت میلیون دلار است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت برابر افزایش را نشان می‌دهد. آبزیان صادر شده از طرق مختلف به خصوص کارگوترمینال فرودگاه اصفهان و سایر مبادی صادر شده و محموله‌ها شامل ماهیان زینتی، ماهیان پرورشی و ماهیان جنوب(ماهی و میگو) است.
وی با اعلام این‌که در سال ۹۸ کل ارزش وزنی آبزیان ۸۱۰تن بوده که ۵۷۰ تن مربوط به آبزیان پرورشی بود، ادامه داد: حدود ۶۰درصد صادرات مربوط به ماهی قزل‌آلا، ماهی کپور و همچنین ماهیان زینتی است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: لازم به‌ذکر است میزان صادرات اعلام شده در بخش ماهیان زینتی صرفاً صادرات رسمی به خارج از کشور بوده که با توجه به تولیدی در حدود ۶۸میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در استان، بخش زیادی از ماهیان تولیدی استان به سایر استان‌های کشور از جمله استان تهران، استان مرکزی و... صادر شده که رقمی در حدود ۴۰ تا ۴۵میلیون قطعه را شامل می‌شود؛ ضمناً کل تولید ۹۸ استان ۱۰هزار و ۲۲۰تن بوده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =