کد خبر: 8874
تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱
گوشت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: تولیدات گوشتی خراسان شمالی به صورت خام از خراسان شمالی خارج می‌شود.

به گزارش روستانیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،  عبدالله یوسفی با اشاره به اینکه خراسان شمالی یکی از قطب‌های دامپروری در کشور است و گوشت تولیدی در این استان از کیفیت خیلی بالایی برخوردار است، گفت : زنجیره تولیدات محصولات گوشتی در این استان تکمیل نیست تا گوشت به صورت بسته بندی و فرآوری شده از استان خارج شود.

یوسفی  افزود: در حال حاضر دام به صورت زنده از استان خارج و به کشتارگاه‌های سایر استان‌ها صادر و در آنجا کشتار می‌شود.

یوسفی ادامه داد : میزان تولید گوشت قرمز در خراسان شمالی حدود ۲۲ هزار تن است که حدود ۱۲ تن به صورت خام از استان خارج می‌شود.

او  تاکید کرد: باید صنایعی همچون بسته بندی در این استان راه اندازی شود تا دام در استان کشتار و گوشت قرمز بسته بندی شده از استان خارج شود نه دام زنده.

او به اجرای طرح اصلاح نژاد دام در استان اشاره کرد و گفت: خراسان شمالی ۳.۵ درصد دام سبک کشور را به خود اختصاص داده است که اجرای طرح اصلاح نژاد می‌تواند این حوزه را تبدیل به برند کند.

او  افزود: در راستای اجرای این طرح مرکز اصلاح نژاد شیروان را به بخش خصوصی واگذار کرده ایم و یکی از نتایج مثبت اجرای این طرح افزایش چند قلوزایی در دام است.

 یوسفی افزود : در شرایط معمولی میزان چند قلوزایی در دام تا ۷۰ درصد است که با اجرای این طرح این میزان به دو برابر افزایش خواهد یافت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =