میوه و تره بار

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار گفت: حجم قابل توجهی از میوه و تره بار کشور از زمان برداشت محصول تا هنگامی که به دست مصرف کننده می‌رسد، بنا به دلایل مختلف از بین می‌رود.

سعید راد در گفت‌وگو با روسنا (پایگاه خبری روستانیوز) به برخی اظهار نظرها در رابطه با کاهش میزان تولید در روش کشت و تولید ارگانیک اشاره کرد و گفت: حجم قابل توجهی از میوه و تره بار کشور از زمان برداشت محصول تا هنگامی که به دست مصرف کننده می‌رسد، بنا به دلایل مختلف از بین می‌رود که اگر بتوانیم میزان اتلاف این حجم را به حداقل برسانیم و علاوه بر آن، به سمت و سوی تولید محصولات ارگانیک برویم، می‌توانیم پاسخگوی بخش وسیع‌تری از نیاز داخلی باشیم.

وی با اشاره به موضوع قیمت بالاتر محصولات ارگانیک نسبت به محصولات غیر ارگانیک اظهار کرد: بخشی از این مبلغ، هزینه‌ای است که افراد بعد از مصرف مواد غذایی ناسالم باید برای درمان پرداخت کنند و البته این هزینه به جز درد و رنجی است که فرد بیمار متحمل می‌شود، ضمن اینکه افزایش تولید در تعدیل قیمت محصولات ارگانیک و کاهش اختلاف قیمت آن ها با محصولات معمولی می‌تواند موثر باشد.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار با تاکید بر نقش رسانه‌ها در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به شهروندان، تصریح کرد: در مسیر اصلاح فرهنگ غذایی و ترویج تولید محصولات ارگانیک، این سازمان رسانه‌ها را یار و یاور خود می‌داند و با توجه به در پیش بودن «یازدهمین جشنواره ارگانیک تهران» امیدواریم تا پایان جشنواره در کنار ما باشند.

راد با تاکید بر نقش این سازمان در اصلاح فرآیند تولید و مصرف میوه و تره بار در کشور گفت: همچنانکه اجرای طرح‌هایی همچون سبزی بدون گل و ریشه و دستچین باعث اصلاح برداشت، توزیع و مصرف این محصولات، نه تنها در تهران که در سطح ایران شده است، جشنواره ارگانیک نیز تاثیرات مثبتی بر تولید و مصرف محصولات ارگانیک در کشور بر جای گذاشته و باعث افزایش تولید و مصرف این محصول شده است.

وی همچنین عنوان کرد که یازدهمین جشنواره ارگانیک تهران از 22 تا 30 آذر ماه جاری در بوستان گفت‌وگو برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =