کد خبر: 3716
تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۶
رنجبران

نتایج کنترل و نظارت بهداشتی بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دهه اول ماه محرم ۱۳۹۸در دهه محرم نظارت و کنترل تهیه و توزیع مواد غذایی و نذورات در مساجد و تکایا و اماکن متبرکه توسط بازرسان بهداشت محیط استان اجرا شد.

 نتایج کنترل و نظارت بهداشتی بازرسان  بهداشت محیط  دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دهه اول ماه محرم ۱۳۹۸
در دهه محرم نظارت و کنترل تهیه و توزیع مواد غذایی و نذورات در مساجد و تکایا و اماکن متبرکه توسط بازرسان بهداشت محیط استان اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشگاه علوم پزشکی مازندران:  
رئیس مرکز بهداشت استان مازندران در این خصوص گفت : در دهه اول ماه محرم سال در مراسمات سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) در سطح استان مازندران بازرسین بهداشت محیط به طور مستمر و شبانه روزی در سطح استان اقدام به نظارت و بازرسی از مساجد ، تکایا و اماکن متبرکه جهت حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و عزاداران حسینی  و کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و مواد غذایی نموده اند.
دکتر حسین رنجبران گفت: در این دهه  ۲۵ اکیپ  بازرسی خارج از دیگر نظارتهای محیطی همکاران بهداشت محیط  بصورت تمام وقت بصورت ویژه از مساجد و تکایا و اماکن متبرکه که اقدام به تهیه و توزیع و طبخ مواد غذایی و نذورات مینمودند نظارتهای بهداشتی را بعمل آوردند
وی هدف از این بازرسیها را نظارت بر تهیه و توزیع و سلامت هم استانیها دانست و تاکید کرد: نظارت و رعایت بهداشت مواد غذایی، بهداشت فردی ،بهداشت ابزار کار و نظافت تجهیزات ،کنترل آب مصرفی ،بررسی آلودگیهای سطوح ظروف و ابزار بکار گرفته شده و دفع صحیح فاضلاب و زباله ،عدم استعمال دخانیات  و...  در اینگونه اماکن دستور کار بازرسین بهداشت محیط بوده که به نحو احسنت به پایان رساندند
جانشین رئیس و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه این برنامه همه ساله با بکارگیری کلیه توان بازرسی و نظارتی بهداشت محیط در ایام سوگواری سرور وسالار شهیدان امام حسین (ع) و مناسبتهای مذهبی در ماه محرم و صفر در کل استان اجرا می گردد، افزود: در طول دهه اول ماه محرم امسال در سطح استان تعداد ۶۳۱۱ مورد بازرسی و نظارت  از مساجد و تکایا که در امر  تهیه و توزیع مواد غذایی دخالت داشتند  بعمل آمده  و ۱۱۲۷۳ مورد تست کلرسنجی از منابع آب شرب شهری و روستایی بعمل آمده و تعداد ۳۹۴۶ مورد  سنجش و تست مواد غذایی با تجهیزات پرتابل بهداشت محیطی انجام گردید.
  رنجبران در ادامه گفت:  ۵۰۳ مورد نمونه برداری از موارد غذایی مشکوک بعمل آمده است که در این راستا همکاران بازرس بهداشت محیط اقدام به ضبط، توقیف و معدوم سازی ۱۲۵۷ کیلوگرم مواد غذایی فاسد نموده و آنها را از چرخه توزیع خارج کردند.
وی در ادامه گفت : در این مدت  ۱۲۹۱مورد کارت تندرستی برای خادمین و شاغلین که در مساجد ، تکایا و اماکن متبرکه مشغول تهیه و توزیع مواد غذایی بودند صادر شده است و همچنین در ۱۰ روز بازرسی و نظارت توسط همکاران بهداشت محیط  ۴۰۰۰ نفر ساعت کار انجام شده و همه این فعالیت های ذکر شده در سامانه جامع  مدیریت بازرسی مرکز سلامت ومحیط کار ثبت و درج شده است.
در بازرسیهای بعمل آمده ۱۶۳ مورد بازدید مشترک بهمراه دیگر سازمانهای مرتبط از این اماکن انجام شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =