کد خبر: 3359
تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۴
گانودرما

محبوبیت قارچ گانودرما  در طب چینی به بیش از دوهزار سال می‌رسد و اغلب با نام قارچ «جاودانگی» نامگذاری شده و به‌دلیل خواص زیادی که دارد به آن «شاهِ گیاهان دارویی» نیز می‌گویند. قارچ گانودرما با نام علمی Ganoderma lucidum  قارچی یک‌ساله از تیره تابان‌پوستان (Ganodermataceae) است.

نام محلی این قارچ در چین لینگ‌زی، در ژاپن ری‌شی و در کره یونگ‌زهی است. زیستگاه  قارچ جاودانگی در کشور فرانسه است، ولی درحال‌حاضر کشورهایی چون هلند، انگلستان، مالزی و چین و ژاپن مطالعات وسیعی را در زمینه تولید و پرورش آن اجرایی کرده‌اند. این قارچ بو و طعم دل‌پذیری ندارد و خام آن قابل‌خوردن نیست. در کشورهای مختلف به‌غیراز چین ژاپن و کره این قارچ به‌صورت ترکیب با خوردنی‌ها یا دمی‌های مختلف به‌خصوص قهوه است. قارچ گانودرما لوسیدم کبد را وادار به کنترل آنزیم‌های خود می‌کند. چینی‌ها معتقدند قارچ جاودانگی نماد زندگی شاد، شانس، سلامتی و طول عمر و حتی جاودانگی است. طی چند دهه اخیر تحقیقاتی بر روی اثرات درمانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی این قارچ دارویی صورت گرفته‌ است، در مقاله‌ای که توسط مؤسسه کاکرین منتشر شده و حاصل تحقیق متخصصانی از دانشگاه لیورپول بر روی خواص درمانی این قارچ بوده، تأثیرات مثبتی براثر استفاده از این قارچ به‌صورت جانبی برای کمک به‌روش‌های معمول درمان سرطان دیده شده ‌است. مطالعات انجام‌شده بر روی این گیاه نشان داد که «گانودرما لوسیدم» مصونیت بدن را بالا برده و موجب عدم تکثیر سلول‌های سرطانی می‌شود. قارچ جاودانگی آنزیم‌های کبدی را متعادل و کبد را سم‌زادیی می‌کند، ضمن آن‌که برای درمان بیمارهای قلبی و عروقی مؤثر است. قارچ گانودرما لوسیدم کبد را وادار به کنترل آنزیم‌های خود می‌کند که درنتیجه آن کلسترول را کاهش می‌دهد. خاصیت کلاژن‌سازی از دیگر خواص این گیاه دارویی است که برای پوست و مو مفید است. این قارچ دارای خاصیت آنتی‌باکتریایی است و قارچ اثرات مستقیم بر باکتری‌ها دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =