کد خبر: 3336
تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳
حسین شیرزاد

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، از تشکیل ۱۴۳ شرکت تعاونی تولید در قالب طرح جامع آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور خبر داد.

به گزارش روستانیوز به نقل از روابط عمومی سازمان تعاون روستایی ایران، دکتر حسین شیرزاد در این خصوص گفت: در راستای تشکیل و استقرار نظام بهره برداری در طرح جامع شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال غربی کشور از سال ۱۳۹۵، دفتر نظام بهره برداری همکاری خود را با مجری طرح آغاز کرد که تاکنون ۱۴۳ شرکت تعاونی تولید و ۴۰۱۹ گروه هم آب در طرح مذکور تشکیل و ۵۳ تعاونی نیز در دست اقدام است.

وی در خصوص استقرار و توسعه نظام های بهره برداری طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور گفت: این طرح در ۶ استان و ۲۷ شهرستان به مساحت ۲۲۳ هزار و ۱۲۹ هکتار در دست اجرا بوده و در این راستا تشکیل ۱۹۶ شرکت تعاونی تولید پیش بینی شده است که تاکنون ۱۴۳ تعاونی تولید تشکیل و ۵۳ تعاونی نیز در شرف تأسیس قرار دارند.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به استان های مشمول این طرح خاطرنشان کرد: در اجرای فرایند تشکیل نظام های بهره برداری در استان های هدف شامل اردبیل، ایلام، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه، تعداد ۵۵۷۹۹ بهره بردار در قالب شرکت های تعاونی تولید ساماندهی خواهند شد.

وی تصریح کرد: در این زمینه تفاهم نامه و قرارداد همکاری میان سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و مجری طرح شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور در تیر ماه سال ۹۷ به منظور تحقق اهداف طرح و همچنین اختصاص اعتبار مورد نیاز به سازمان در تاریخ ۱۰/۱۲/۹۷ با محوریت تکمیل فرایند نظام های بهره برداری موجود، ایجاد و استقرار نظام های بهره برداری جدید و آموزش و توانمندسازی آنها در حوزه عملیاتی پروژه های طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور منعقد شده است.

این مقام مسئول افزود: سازمان مرکزی تعاون روستایی، موضوع قرارداد این طرح را به اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی تولید روستایی کشور به عنوان مجری واگذار کرده و اتحادیه مرکزی نیز به منظور اجرایی شدن قرارداد متناسب با حجم کاری هر استان اجرای طرح را به اتحادیه های شرکت های تعاونی تولید استان های هدف واسپاری کرده است.

شیرزاد با اشاره به برگزاری جلسات مستمر ستاد ملی هر دو هفته یکبار در دفتر نظام های بهره برداری سازمان مرکزی تعاون روستایی افزود: برای راهبری و اجرای برنامه تعریف شده و ایجاد پشتوانه فنی و علمی در اجرای طرح، تهیه و تدوین اسناد و مستندات شامل: شرح خدمات تفصیلی، روش شناسی انجام کار، سند مدیریت طرح ودستورالعمل تشکیل کارگروه هم آب و سایر موارد به عنوان اسناد بالادستی در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران میزان اعتبار مورد نیاز ۶ استان را ۴۹ میلیارد ریال اعلام نمود و افزود: در این طرح به منظور راستی آزمایی اقدامات انجام شده و تکمیل فرآیند تشکیل، استقرار و توانمندسازی نظام بهره برداری، گروهی مشتمل بر ۴۷ نفر به عنوان عوامل اجرایی و تسهیلگر در سطح استان های هدف به خدمت گرفته شده اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =