کد خبر: 2537
تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴
غذا

نان‌هایی که خمیر آن‌ها خوب پخته نشده و اصطلاحاً «ورنیامده» است، دیرهضم هستند و علاوه‌بر ایجاد اختلال هضم در افراد با معده ضعیف، در مصرف طولانی‌مدت زمینه را برای برخی بیماری‌ها (طبق طبقه‌بندی طب ایرانی، بیماری‌های انسدادی نامیده می‌شوند) در بدن فراهم می‌کنند.

بهترین نان نانی است که خمیر خام کم‌تری داشته باشد، مثل نان سنگک برشته. مصرف ماست همراه با غذا در درازمدت به اختلال عملکرد معده و در نتیجه اختلال هضم منجر می‌شود؛ ماست را در وعده‌های جداگانه یا به‌صورت میان‌وعده و همراه با مصلحات خورده شود؛ از مصلحات ماست می‌توان نعناع، آویشن، پونه و زنیان نام برد. مصرف سالاد شیرازی و سالاد کاهو همراه با غذا در درازمدت به کاهش عملکرد معده و در نتیجه اختلال هضم منجر می‌شود. از دیدگاه طب سنتی ایران، اختلال هضم زمینه‌ساز بروز بسیاری از بیماری‌هاست؛ پس باید از مصرف این سالادها همراه با غذا یا بلافاصله قبل یا بعد از غذا پرهیز شود. زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها خصوصاً میوه‌های آبکی به‌دلیل تأثیرات سوء بر دستگاه گوارش استعداد ابتلا به عفونت را بالا می‌برد و پرهیز از این کار به‌ویژه در افراد مستعد زکام ضروری است. مصرف غذاهای روغنی، سنگین و چرب باعث می‌شود افراد صبح روز بعد، احساس تنبلی کنند؛ بهتر است افراد از مصرف فست‌فودها، آجیل و غذاهای سرشار از پنیر به‌خصوص پنیر پیتزا قبل از خواب اجتناب کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =