یوسفی

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی معتقد است اگر اطلاعات تولید هم به مرغداران ارائه شود، برای مرغداران سودی ندارد؛ زیرا درحال‌حاضر حدود 25هزار واحد مرغداری در سطح کشور وجود دارد که عمدتاً هیچ کدام به حرف تشکل‌ها و انجمن‌های صنفی گوش نمی‌دهند.

محمد‌ یوسفی در گفت‌وگو با «روسنا» اظهار داشت: با محاسبه میزان مصرف می‌توان مشخص کرد که چه تعداد جوجه‌ریزی کرده و تا چه سنی مرغ را نگهداری کنیم. متأسفانه اکنون در مرغداری‌ها و مرغ‌فروشی‌ها شاهدیم که مرغ‌هایی با وزن 5/3 کیلو هم وجود دارد؛ بنابراین می‌بینیم که هیچ‌گونه برنامه‌ریزی در این رابطه نمی‌شود.

وی تصریح کرد: ارائه اطلاعات مورد نیاز برای تولید، در برخی فصول به‌نفع مرغداران و در برخی فصول به‌ضرر آن‌هاست؛ چراکه در طول سال همواره یک میزان مصرف مشخص و دقیق نداریم؛ مثلاً در مناسبت‌هایی مانند عید نوروز یا اوایل ماه مبارک رمضان میزان مصرف بالا می‌رود و در برخی مواقع نیز میزان مصرف کاهش می‌یابد. از این رو معتقدم ارائه این اطلاعات کمک چندانی به مرغداران یا جلوگیری از ضرر آن‌ها نمی‌کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =