کد خبر: 1900
تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۸
مرغ

 معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از تولید و آغاز فرایند توزیع 3 هزار و 500 تن گوشت مرغ برای ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی، سام مردانی اظهارداشت: این میزان مرغ در دو ماهه نخست بهار امسال تولید شد و در ماه مبارک رمضان کمبود و محدودیتی در توزیع گوشت مرغ وجود ندارد.
به گفته وی، امسال با تامین نهاده های طیور با نرخ دولتی افزون بر دو میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های این استان انجام شد تا برای ماه مبارک رمضان گوشت سفید مورد نیاز استان تامین و آماده شود.
وی ، با اشاره به توزیع روزانه حدود 70 تن گوشت مرغ در استان تصریح کرد : با توزیع گسترده گوشت مرغ در بازار، قیمت این ماده پروتئینی پر مصرف در بازار بصورت محسوس کاهش یافت و زیر قیمت مصوب دولتی در حال توزیع است.
مردانی تاکید کرد: هیچ محدودیتی از نظر تامین مرغ مصرفی در بازارهای استان وجود ندارد و با تامین و توزیع گسترده گوشت منجمد و گوشت گرم وارداتی نیز، تعادل در قیمت گوشت قرمز نیز برخوردار است.
به گزارش ایرنا، ظرفیت تولید سالانه مرغ گوشتی در 213واحد مرغداری فعال استان 30 هزار تن است و تولید گوشت سفید در این منطقه بیشتر از سرانه مصرف کشور گزارش شده است. 
انتهای پیام /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =